Over ons

Kok Schouten Elektrotechniek is in 1950 opgericht door Piet Schouten uit Spierdijk. Toen zijn zonen Siem en Peter zich jaren later ook aansloten bij de zaak groeide het bedrijf nog verder. Het pand in Spierdijk werd verruild voor een gebouw dat beter aan de eisen van deze tijd voldoet op het bedrijventerrein Wieder in De Goorn. Met de jaren wisten de broers Schouten het bedrijf van hun vader verder uit te breiden tot wat het nu is: een gezonde firma met veel potentie.

In november 2009 is het bedrijf overgenomen door de broers Ed en Wilbert Kok. Sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid. Op dit moment zijn er meer dan 50 monteurs- en leerlingen werkzaam bij Kok Schouten. Al deze medewerkers staan achter de nuchtere, West-Friese mentaliteit die het bedrijf uitstraalt. Dankzij een goede communicatie, vakbekwaamheid en hard werken staat Kok Schouten garant voor de kwaliteit van de installaties en systemen.

In maart 2016 is het bedrijf verhuisd naar de Factorij 46 in Zwaag om de groei van het bedrijf te komende jaren te waarborgen.