Kwaliteit

De kwaliteit van onze installaties vinden wij erg belangrijk. Onze monteurs hebben daarom vakgerichte opleidingen gevolgd, of zijn daar nog mee bezig. Hierdoor kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren met de nieuwste materialen en methodes. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een project duurzaam, veilig en volledig naar wens van de klant uit te voeren.

Klantwens
Dankzij korte lijnen en een goed team doen wij er alles aan om uw installatie naar wens te maken. Vanaf de opdracht tot aan de oplevering staat uw wens centraal als uitgangspunt voor onze werkzaamheden.

VCA
Als VCA gecertificeerd bedrijf proberen wij ons continu te verbeteren op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Om dit te realiseren zijn al onze monteurs in het bezit van een geldig VCA diploma. Jaarlijks wordt het bedrijf getoetst door een externe organisatie om deze certificering te garanderen.

Leerbedrijf
Wij zijn een door Kenteq erkend leerbedrijf waardoor wij zorgen dat ook de jongere generaties een kans krijgen in de techniek. Wij stellen daarom veelvuldig opleiding- en stageplaatsen beschikbaar. Een gemotiveerde leerling wordt goed begeleid en voldoende vrijheid gegeven om zich te ontwikkelen in de techniek.